Teknik anpassad efter er — inte tvärtom

Vi tror på att teknik är till för att hjälpa människor i vardagen och att den existerar för människans skull. Inte tvärtom.

Inte en vanlig webbyrå

Vi är inte en vanlig webbyrå. Vi kan programmering från grunden och kan hjälpa till med alla aspekter av en webbtjänst, från servernivå upp till design och vidare till drift och jour.

Vi har en agil process för våra projekt som är baserad på agila utvecklingsmetodiker och modern projektledning. Vår specialité är att bygga avancerade hemsidor direkt från grunden.

Från start till mål — och vidare

Vi kan vara med våra kunder i hela livscykeln. Från koncept till färdig tjänst till drift och support. Det skiljer ut oss från andra. Att vi dessutom alltid lägger stor vikt vid att förstå våra kunders affärer gör oss ännu vassare. Och därför stannar de hos oss.

Programmering — på riktigt

Programmering och faktisk utveckling är givetvis kärnan i det vi gör. Våra utvecklare sitter på plats i Stockholm. Det gör våra kunder kan komma till oss och i viktiga skeden sitta ned tillsammans med utvecklare och projektledare för att finslipa detaljer.

Vi arbetar mycket med att koppla in externa tjänster till våra kunders lösningar och att även ta över befintliga projekt där vassare kompetens behövs.

Exempel uppdrag som vi utfört:

  • Ansluta betallösningar för kort och faktura
  • Synkronisera data mellan affärssystem och lager
  • Hämta och filtrerera data från öppna och slutna system
  • Specialbyggd prenumerationslösning med koppling till distributör
  • Vi berättar gärna mer i detalj vad vi gjort och vad vi kan göra. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Utveckling

Vi arbetar i öppen källkod eftersom det ger mest värde till våra kunder och erbjuder i särklass störst valfrihet. Vi är uppskattade av våra kunder för att kunna se kundnyttan, användarupplevelsen och långsiktigheten i vad våra kunder vill.

Vi kan arbeta i fasta plattformar men vår, och därmed våra kunders, framgång är främst byggd på att vi kan skapa det unika, det säregna och perfekta för en viss utmaning.

Exempel på språk, plattformar och teknik som vi är specialister på:

  • PHP, Node.js
  • MySQL, PostgreSQL, Firebase
  • Linux

Teknik

Vi ser alltid till att hitta den mest effektiva, praktiska och ekonmiska tekniken till våra kunder. Vi arbetar med de flesta stora open source-tekniker som PHP, Node, MySQL, PostgreSQL, NoSQL-databaser, AngularJS och så vidare. Allt som oftast på Linux-plattform för att kunna skräddarsy miljön efter behovet.

Programmering och utveckling är mer ett mindset än enskilda språk och plattformar.

Konceptutveckling

Många av våra kunder har startat sin verksamhet med en idé och stora mängder passion. Det som saknats är den tekniska kunskapen om hur man ska bygga en tjänst eller plattform.

Vi har ett färdigt program för att ta en idé till ett färdigt koncept med en teknisk grundtanke redo för utveckling och en affärsplan redo att användas.

17 år av erfarenhet

Sedan 2002 har vi haft förmånen att hjälpa våra kunder, från start-ups och småföretagare till några av Sveriges största företag med få exakt den unika webblösning som de behövde. Och som byggde deras framgång.

Bakom koden

Självklart drivs det vi gör av nyfikenhet, "hur" är en viktig motivationsfaktor. Men för att ge ytterligare bränsle så gäller det att ha en kultur som uppmuntrar till nytänkande och fritänkande.

Det uppnår vi genom ett eget sätt att angripa de utmaningar våra kunder ställer oss inför. Hör av dig så berättar vi mer! Och lyssna gärna på vår Spotify-lista för att komma i stämning.

Lyssna på vår Spotify-lista!

Vår Spotify-lista "Code Tunes" snurrar ofta och fylls på lika regelbundet. Häng på!