//Kunder//

Våra kunder går sin egen väg

Våra kunder, stora som små, är de som inte nöjer sig med det som redan finns. De som vill sticka ut. De som vågar.

Våra kunder återfinns bland så väl djärva start-ups som några av Sveriges största webbplatser. Det som de har gemensamt är att de är passionerade kring sin idé och sin affär. Och att de inte tänker nöja sig med en standardlösning.

De ville göra något som ingen annan gjort tidigare och därför kom de till Curvejump.

Kunder i urval

Bland våra kunder finns några av Sveriges största webbplatser till några av de mest progressiva och nyskapande startupsen. Vi älskar att jobba med företag och människor som vill mer, vill annorlunda, och vill nu. Här kan du läsa om några av dem.

Vad vill ni göra? Låt oss veta hur ni vill göra webben bättre!

Blocket.se

Under tre år förstärkte vi Blockets interna utvecklingsteam med frontend-expertis. Detta i en period då Sveriges största köp- och säljmarknad gick från ca 15 utvecklare till över 100. Att arbeta med en plattform som Blocket ställer stora krav på förståelse för affären, för hur stora trafikmängder fungerar, och hur det är att bygga upp stora utvecklingsteam.

CardiMo

CardiMo är en tjänst för att få personal att må bättre och detta genom aktiv träning. Detta uppnås genom att med pulsband och app som synkas mot CardiMos egen tjänst som vi byggt. Där sätts individuella mål som vi mäter data emot och som genrerar rapporter om huruvida mål har uppnåtts eller inte.

Certitrade

Certitrade är en PSP, Payment Service Provider, som hanterar betalningar över nätet bland annat. De behövde en kundportal där deras användare kan logga in och hantera inställningar, se transaktioner och hantera delar av betalflödet.

Conroy Medical

Conroy bedriver produktion inom medicinteknik. Detta ställer krav på spårbarhet i produktionen och när delar i enheter ska bytas ut. Vi har byggt flera delsystem åt Conroy för att hantera deras reklammationer gentemot sina leverantörer och för att hantera reparationer från sina distributörer.

Keysento

Keysento är en filosofi såväl som en applikation. Syftet är att skapa bättre säljorganisationer och detta understöds av ett webbaserat verktyg för målsättning, uppföljning och interaktion mellan så väl säljare och säljchefer som ledningsdelar i bolag.

Läs mer om Keysento här!

Leasify

För Leasify har vi bidrag med att utveckla en ny modul i deras befintliga plattform. Vi har hjälpt till att implementera både datahämtning från tredje part och nya algoritmer för att räkna kostnader med finansierad leasing.

Razo

Razo erbjuder rakhyvlar och blad på prenumeration men försäljning bedrivs också via telefon. Detta gör att orderfiler på ett enkelt sätt måste kunna hanteras i den centrala appliktionen som sköter allt från fakturering, kortbetalning och utskick via en logistikpartner. Det handlar om stora dataflöden, tidscykler som ska klaffa med olika samarbetspartners och i slutändan en mycket bra användarupplevelse.

Svebim

Svembims idé är att förenkla och revolutionera byggmaterialplanering. Detta genom en smart applikation som låter användarna söka och planera alla slags komponenter i stora byggprojekt. Till det finns en möjlighet för leverantörer att marknadsföra just sina komponenter.

SBF

Sveriges Begravningsbyråers Förbund, SBF, är en medlemsorganisation som ansvarar för över 400 begravningsbyrårer. För att kunna sköta den komplexa och distribuerade data som dessa medlemmar behöver bestämde sig SBF för att anlita Curvejump när det var dags att bygga ett eget CRM-system. Systemet sköter datahämtning för faktureringsunderlag, hanterar prenumerationer och licenser samt all den vanliga funktionaliteten som man förväntar sig av ett CRM.

Swedish SafeBox

SafeBox hanterar fysisk lagring av dokument, bland annat bokföringslagring. Vi har byggt ett unikt system som dels låter dem ha 100% koll på var alla dokument finns men som också låter deras kunder logga in och beställa hämtning och lämning av dokument. SafeBox tjänster används av många stora bolag redan idag och uppfyller alla krav uppsatta av Riksarkivet.

Vator Securites

Vator Securities har många järn i elden. Det har gjort att vi skapat flera unika applikationer åt dem som bland annat låter dem publicera sin egen podcast och hantera inbjudningar till egna events. Allt detta med en specialgjord hemsida som grund.