Programmerare i Stockholm

Vi är webbutvecklare och programmerare i Stockholm. Vi arbetar främst på plats på vårt kontor i Täby men kan även arbeta hos er och förstärka ert befintliga team.

Era egna utvecklare

När ni ska starta upp nya tjänster eller verksamheter behöver ni vass kompetens som kan utveckla och programmera er idéer till verklighet. Att anställa utvecklare och programmerare är tidsödande och svårt. Hyr oss — vi blir era egna utvecklare

Duktiga webbutvecklare och programmerare är en bristvara idag. Därför är det många som väljer att hyra ett befintligt team som är vana att arbeta tillsammans och som har mångårig erfarenhet av att ta fram nya tjänster utifrån koncept. Vi kan ta er från idé till verklighet och vidare.

Bemanna

Om ni behöver förstärka ert befintiga team kan vi bemanna det med programmerare och utvecklare både för uppgifter inom frontend och backend.

Ibland behöver man under en kortare period förstärka sitt team med spets för att hinna med sitt projekt i tid eller för att tillföra kompetens man inte har. Kontakta oss om programmerare i Stockholm.

Tjänster

Vi erbjuder en rad tjänster antingen in-house hos oss eller hos er. Vår expertis är att skapa avancerade hemsidor.

  • Frontendutvecklare inom JavaScript, HTML5, CSS3, UX
  • Backendutvecklare inom PHP, NodeJS, MySQL, PostgreSQL, Linux
  • Teknisk projektledare för webbprojekt
  • Affärsutveckling för webb
  • Konceptutveckling för webbaserade tjänster
  • Alla programmerare finns i Stockholm